‘Gutfeld’ over inflatie, ruzie Elon Musk-Bernie Sanders

‘Gutfeld’ over inflatie, ruzie Elon Musk-Bernie Sanders

Dit is een spoedtranscriptie van Gutfeld op . Dit exemplaar is mogelijk niet inside the zijn definitieve vorm dentro de kan worden bijgewerkt. GREG GUTFELD, FOX News Channel Server (op camera): Fijne extremely-duper maandag, iedereen. Dankzij de have chain-crisis. Emergency room was een tekort aan alles behalve idioten.

Dit recenzja alt try een spoedtranscriptie van “Gutfeld” op . Dit exemplaar is actually mogelijk niet when you look at the zijn definitieve vorm durante kan worden bijgewerkt.

GREG GUTFELD, FOX Development Route Servers (op cam): Fijne super-duper maandag, iedereen. Dankzij de- supply strings-drama. Er are een tekort aan alles behalve idioten. Ja, om de een out of andere reden stroomt de- ketting perish liggende idioten levert soepeler dan de winderigheid uit Bidens kont. Ik zou die grappen moeten gaan maken. Maar ik ben niet.

Dat try een gebied waar Biden uitblonk inside the het scheppen van banen. Feit is dat de media ongevoelig zijn voor alle uitdagingen en worstelingen waarmee gewone Amerikanen worden geconfronteerd. Grotendeels omdat pass away during the de- mass media veel geld verdienen durante dom zijn. Ook worden gewone Amerikanen, during the tegenstelling youngster de mass media, ontslagen omdat ze came across hun weenies op de werkplek zwaaien.

Zo ben ik tenminste ontslagen bij Burger King. Maar het is actually pass away combinatie van rijkdom die arrogantie dentro de domheid veroorzaakt die resulteert within the allerlei lachwekkende analyses. Het soort dat de beste ALF-aflevering een work with voor zijn geld zou geven. Zoals bij NBC, blijft Stephanie Ruhle dezelfde oude lijn uitdraven om Joe Biden te verdedigen. Vertel ons het vuile geheimpje, Steph.

STEPHANIE RUHLE, MSNBC ANKER: Het vuile geheimpje hier, Willie. Nou, niemand betaalt graag meer. Daar hebben we gemiddeld het geld voor. Het spaargeld van huishoudens bereikte een recordhoogte tijdens de pandemie. We hadden niet echt een plek om uit te gaan dentro de geld uit te geven.

GUTFELD: Ze noemde myself Willie. Een geheim zou zijn hoe een van jullie je baan behoudt. Als ze niet meer een dumbbell try, zou Chris Cuomo haar krullen.

Dat are niet zozeer een geheim, maar iets wat een persoon found een ernstig hoofdletsel zou zeggen

Ja, ze zeggen nog steeds dat inflatie niet slecht is, omdat de overheid al dit geld heeft gedrukt dentro de aan jou te besteden heeft gegeven, wat natuurlijk de prijzen opdrijft omdat geld goedkoper wordt als je emergency room meer van drukt. Dems kennen de- economie net zo goed als ik de indeling van de- grote durante lange mannenwinkel. Satisfied hun logica, waarom drukt de overheid gewoon een biljet van een biljoen dollars voor iedereen?

I zijn allemaal rijk schat. Maar je kon niets dommers bedenken. Oh, wacht, wat gaat Tiffany Mix zeggen over vrachtwagenchauffeurs?

TIFFANY Cross, MSNBC Anchor: Dit try weer een industrie perish wordt bevolkt door veel blanke mannen boven de- 55 jaar. Deze groep mensen stemde overweldigend op Trump. Sommige mensen hebben het gehad more, je weet wel, agressieve vrachtwagenchauffeurs die ze afsnijden of niet behulpzaam zijn. Het are dus duidelijk dat hoe meer bevolkt het was came across mensen van kleur. Ik denk dat je daar minder van zult zien.

GUTFELD: Uitstekend werk daar, Tiffany. Neem deze likewise have strings-crisis dentro de verander het into the een brij van racisme, seksisme, Trump dentro de grof rijgedrag. Het enige wat ze wegliet are de P-tape. From inside the het geval van de- vrachtwagenchauffeurs van ons property, een plasfles.

GUTFELD: Dank je. Maar achter alle kritiek schuilt een niet zo subtiele bespotting van alledaagse beslommeringen. Neem Captain Shoulder Pounds more than bij CNN. Kijk dat are grappig. Maak hem belachelijk. Kapitein Nekvet?

Om de een off andere reden gaan perish dingen samen, zoals relationship-programs en soa’s

GUTFELD: Ja. Hij neemt een broodnodige pauze na het verslinden van een peperkoekhuis gemaakt van varkensvlees. Hij tweette deze foto van een gangpad van een supermarkt gevuld met melk en hij schreef, de toeleveringsketen, roept ze uit op zoek naar melk voor een tweejarige. Kijk naar deze verbazingwekkende overvloedige overvloed, antwoordde hij.

Comments are closed.